Cu toții experimentăm pierderea unor oameni importani din viața noastră. Suferim cu toții la fel?

Deși este natural și în firea lucrurilor (nu este ceva nemaiîntâlnit), nu suntem educați să facem față pierderii oamenilor din viața noastră. La asta se mai adaugă faptul că de multe ori societatea aduce o presiune asupra noastră pentru a ne suprima emoțiile legate de schimbările majore din viața noastră și să ne continuăm viața ca și cum nimic nu s-a întâmplat.
Când pierdem pe cineva drag, adesea experimentăm o tristețe și durere profundă și ne e greu să continuăm. Uneori, pierderea poate veni și cu o profundă criză de identitate, în care ne întrebăm cine suntem noi acum.

Te-ai auzit întrebându-te (în gând sau poate chiar cu glas tare) că nu știi cum să treci prin asta.  Poate unii ți-au spus să mergi la terapie la psiholog. Dar nu îți este clar dacă ești bolnav/ă ca să faci terapie. Poate că unii ți-au zis să mergi la un coach și te-ai simțit și mai confuz/ă.

Da, un program de coaching poate să te ajute să treci prin procesul de doliu
Grief coachingul (coachingul pentru perioada de doliu) începe cu premisa că nu poți schimba nimic în legătură cu pierderea ta sau să remediezi ce s-a întâmplat … în trecut. Lucrând cu un grief coach, vei găsi modalități de a te adapta, de a lucra cu durerea ta și de a îți reconstrui viața (sau aspecte din viața ta) privind spre viitor și luând decizii legat de ce urmează să se întâmple. De-a lungul călătoriei de coaching, poți descoperi câteva provocări personale asociate durerii tale și poți descoperi cum să treci mai departe de aceste provocări.

M-am specializat în grief coaching, coaching pentru procesul de doliu
După ce am trecut prin propriile “pierderi” (decesul părinților, divorțul, pierderea casei, pierderea unui business), m-am specializat în USA pe procesul transformării doliului și pierderii. Pasionată de comunicarea cu empatie și de coaching, am creat un program pentru Managementul pierderii, în care am adus expertiza mea ca trainer, coach, dar mai ales ca om care a trecut prin multe tipuri de pierderi și a învățat să meargă mai departe.

Acest program îți este recomandat dacă experimentezi oricare dintre următoarele pierderi:

 • un divorț
 • o despărțire romantică
 • decesul unei persoane dragi
 • Pierderea identității
 • Pierderea unui business (sau a unui proiect)
 • pierderea unui loc de muncă (șomaj, pensionare)
 • Pierderea sănătății
 • Pierderea tinereții
 • Sau orice altă tranziție majoră de viață

În cadrul programului abordăm etapele și înțelegerea doliului, acceptarea pierderii, înțelegerea și transformarea durerii cauzate de pierdere pentru a merge mai departe, grija de sine, gândurile și reconstruirea lumii și vieții tale. Ne vom concentra pe noi începuturi.

Cât durează?

Este un program de aproximativ 3 luni (minim 12 întâlniri săptămânale), în care programul este ușor ajustat în funcție de pierderea suferită și de timpul alocat abordării anumitor teme de către fiecare client.
De ce nu este un număr fix de întâlniri?
Doliul este un mod natural și unic de a răspunde la o pierdere. Noi ca ființe umane suntem unice și de aceea și fiecare proces de doliu este unic.

De ce să experimentezi acest program de transformare a durerii pierderii?

 • Vei traversa cu mai multă ușurință și înțelegere durerea cauzată de pierdere
 • Vei traversa cu mai multă ușurință tranziția la noul statut (poate văduv/ă, divorțat/ă, șomer/ă, pensionar/ă, orfan/ă, etc. )
 • Vei putea să menții focusul pe aspecte legale și/sau administrative
 • Vei putea să conștientizezi că viața ta este în mâinile tale, că puterea e iar la tine și că poți să iei cele mai bune decizii
 • Vei putea să te regăsești, să te redefinești și să crești…. mai ales încrederea în tine!

Toate acestea le vei face pas cu pas, însoțit/ă de mine, într-un proces în care aduc blândețe, acceptare și fermitate de a merge împreună mai departe.

Scrie-mi pentru o sesiune gratuită, completând formularul din lnkul de mai jos

https://forms.gle/RVwvgYsi9WaNKVh17