Au fost parte importantă în cine suntem noi azi, contribuind la creșterea și educarea noastră. Azi sunt îngeri. Sunt părinții și bunicii noștri. ❤️ Și de dorul lor ne e greu să mergem mai departe. Atunci când pierdem un om important în viața noastră, ca să mergem mai departe aflăm că nu trebuie să îl uităm, ci să îmbrățișăm dorul și să învățăm să trăim cu el.

Îmbrățișând dorul este un program, în care veți avea acces la practici de autovindecare instrumente de dezvoltare personală, care vor combina meditația ghidată, sesiuni de informații și exerciții alese special pentru cei ca tine, adică cei ce parcurg un proces de doliu în urma pierderii unei persoane importante.

Vă vom însoți fiecare pas al drumului pe măsură ce integrați o practică vindecătoare, care vă va ajuta să eliberați sentimentele grele și să vă amintiți cu mai multă dragoste decât durere.

Acest program este conceput pentru a crea o comunitate, veți putea face împărtășiri și pune întrebări, precum și să vă răspundeți reciproc.

In acest grup vei primi suport care sa te ajute sa intelegi acesta perioada dificila si mai ales sa te conectezi cu resursele tale interioare pentru a face fata mai usor experientei si sa parcurgi acest proces insotit.

Acest program este pentru tine dacă …
✅ ai pierdut prin deces unul dintre părinți sau bunici (o persoană importantă în viața ta)
✅ ești vorbitoare de limba română la nivel avansat /nativ
✅ ai peste 18 ani
✅ ai posibilitatea de a participa 100% online la întâlnire fără distragere/ întreruperi

Ți se potrivește acest program dacă:
✅ ai nevoie să înțelegi ceea ce trăiești după pierderea ta
✅ vrei să te convingi că nu ești singura persoană care are aceleași trăiri
✅ vrei o stare de mai bine, să te simți mai bine fizic și psihic
✅ vrei să treci de la copleșire și durere la înțelegere și acceptare
✅ ai nevoie de un val blând de energie, claritate și ușurință

⌛ Program: Sâmbătă – 10.00 – 13.00
Loc de desfășurare: Zoom (linkul de conectare va fi comunicat celor ce se înscriu)
Nr locuri: minim 6 – maxim 12

Ghizii care abia așteaptă să vă însoțească cu blândețe și empatie în această călătorie:
Lăcrămioara Ocunschi –
” Sunt trainer și coach pentru că îmi doresc o lume în care oamenii sunt mai empatici unii cu alții, mai ales în perioadele grele. După ce am trecut prin propriile pierderi ( de ex. am aflat mult prea devreme cum e viața fără părinți) m-am specializat pe managementul pierderii în SUA. Îmi doresc să dăruiesc tot ceea ce știu despre doliu și despre relațiile umane pentru a alina suferința și a readuce speranța în suflete.”

Deoarece decesul unei persoane dragi este un factor major de stres este important să înveți cum să accesezi capacitatea organismului tău de a procesa și transforma încărcătura emoțională si sa îți ușurezi greutatea pierderii suferite.

Contribuție financiară:
– contribuția SUPORT: 222 lei / persoană
– contribuția ÎMPREUNĂ 333 lei/ 2 membri din aceeași familie

Contribuţia financiară va include următoarele:
– accesul la curs într-un cadru organizat
– o agendă .pdf creată special pentru tine ce îți va însoți călătoria.

LOC ÎN AŞTEPTARE
În funcție de posibilităţile financiare, unii membri pot hotărâ o sumă pentru „LOC ÎN AŞTEPTARE”, ce va contribui la sustenabilitatea sesiunilor pentru unul sau mai mulţi cursanţi ce au dificultăți financiare Ne dorim să susținem și participanţi cu contribuții cât mai mici. Dacă ai posibilitatea, poţi alege să contribui la susţinerea unui participant la program, iar noi adăugăm 111 lei. Te invităm să bifezi căsuţa care crezi că se potriveşte alegerii tale.

📌 Înscrieri :
Înscrierile se fac până vineri în formularul de mai jos:
https://forms.gle/w6YE9nLNdndVNnNY8
După înscriere, veți primi detalii pentru efectuarea plății